Sportif Sports skriver kontrakt med Sille Hejselbak

Sportif Sports og Sille Hejselbak indgår samarbejde

Sportif Sports har netop indgået en kontrakt med den ambitiøse 100/200 meter sprinter Sille Hejselbak

Sille har bygget sig en solid fanbase på sociale medier med over 43.000 følgere på Instagram og TikTok. Hun har arbejdet hårdt for at nå sit nuværende niveau, og har tidligere dyrket fodbold og langdistance løb, inden hun fandt sin passion i sprint.

Sille er kendt for at være stærk indenfor mode og livsstil, og Sportif Sports ser frem til at arbejde sammen med hende for at udvikle hendes personlige brand. 

Ejeren af Sportif Sports, Patrick V. Gbouablé, siger: “Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at repræsentere Sille. Sille er super dedikeret og er meget ambitiøs når det kommer til hendes sport og personlige brand. Jeg tror på, at vi i samarbejde får udviklet hendes personlige brand, som også bliver fundamentet for nogle fede kommercielle samarbejder i fremtiden!”

Silles fans kan glæde sig til at følge hende på hendes vej til at nå endnu højere mål i sporten, samt hendes personlige brand. Sportif Sports ser frem til at arbejde sammen med Sille og hjælpe hende med at nå hendes drømme.

Sille Hejselbak

Sportif Sports hjælper alle, men repræsenterer få

Vores mission er, at hjælpe danske atleter og sportsklubber med at skabe stærk tilknytning til deres eget brand, for at gøre dem mere attraktive for samarbejdspartnere, herunder; sponsorer og strategiske partnere.

Sportif Sports vil være det fortrukne sted danske atleter og sportsklubber søger professionel hjælp til branding og kommercielle samarbejder.

Vi skiller os ud fra vores konkurrenter, ved at være behjælpelige for alle(!) atleter og sportsklubber med at nå deres kommercielle mål, samtidig med at repræsentere de stærkeste personlige brands – eller dem med potentialet til at blive det.

Vores ekspertise ligger i branding, sponsorater og partnerskaber – og vi hjælper både amatør og elite.

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: