Akim Showtime er med i stjernespækket YouSee-serie: Ikke Et Ord

Akim Showtime er med i stjernespækket YouSee-serie: Ikke Et Ord

Sportif Sports er stolte af at annoncere, at en af vores egne, Akim “Showtime”, træder ind i et nyt spotlight i DRIVE Studios’ miniserie “Ikke et ord”, der d. 9. november har premiere på YouSee.

“Ikke et ord” byder på en fortælling fyldt med intriger og menneskelige dramaer, sat i en dansk provinsby. Akims medvirken i en rolle som bryder tilfører autenticitet til den fysiske fremstilling af sporten, mens han deler skærmtid med et cast af Danmarks fineste skuespillertalenter.

At Akim har taget skridtet fra MMA-buret til en rolle foran kameraet er et bevis på den karismatiske personlighed, som Sportif Sports er dedikerede til at fremhæve og udvikle gennem bl.a. samarbejder som dette. Med hans deltagelse i “Ikke et ord” har Akim nu været foran kameraet til bl.a en PUMA-kampagne, Le Fix-kampagne, Universal musikvideo, Zensi reklame og nu senest til denne stjernespækket miniserie.

Indsatsen dyrkes som en udvidelse af Akims personlige brand, hvor hans karakter og personlighed kommer til udtryk.

Med “Ikke et ord” får Akim mulighed for at vise et bredere publikum de talenter, han besidder, og den karisma der har gjort ham til en elsket atlet hos Sportif Sports. Dette trin inden for underholdningsindustrien er en del af det arbejde, Sportif Sports gør for at sikre, at de repræsenterede atleter opnår succes både indenfor og udenfor sportens verden.

Vi ser frem til at se Akim i “Ikke et ord”.

It’s Showtime, baby!

Akim Showtime og Josephine Park Behind the scenes til Ikke et Ord

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: