Amre stopper Norge i 1. runde

Amre Allman var i super form og stoppede den to meter høje nordmand i 1. runde – de norske trænere smed håndklædet i ringen.

Amre Allman er i super form. I løbet af oktober har Amre forsvaret sin Sjællandsmester-titel, vundet den internationale HSK Box Cup og slået Norge til plukfisk.

Lørdag d. 23. oktober mødte Amre den to meter høje Reesal Rauf fra Norge. Norge kunne ikke troppe op med en passende modstander i Letsværvægt-klassen (Max. 80kg), og sendte i stedet den to meter høje og 86kg tunge Rauf i ringen. Amre rykkede derfor en vægtklasse op og blev vejet ind til en kampvægt på 82,4 kg.

Kommer godt fra start

De danske tilskuere bød Amre velkommen i stor stil. Støjniveauet blev skruet i vejret og forventningen til kampen var til at føle på. Amre havde som altid en loyal fangruppe som støttede ham fra start til slut – blandt andet hans mor, som for første gang turde se sin søn live i bokseringen.

Kampen blev ringet i gang. Normanden kastede de første uskyldige slag mod den danske Sjællandsmester, inden det gik den anden vej. Amre fjernede handskerne fra hans ansigtsblokade og kiggede på den høje nordmand. Et slag lige i hovedet, to, tre… Amre ramte med otte slag midt i ansigtet på sin modstander, inde for 20 sekunder. Nordmanden svang nådesløst sine lange arme, mens Amre undveg det ene slag efter det andet.

Amre sendte nordmanden til tælling efter bare 40 sekunder, hvilket blev starten på et norsk mareridt. Kampen gik sin gang og de to boksere fik kastet nogle jabs og så hinanden lidt an.

Amre stopper Norge
img_1475

I slutningen af første runde sendte Amre sin norske modstander til tælling for anden gang med sin kraftfulde højre hånd. Nordmand blev trods alt på benene og overbeviste dommeren om at han var klar igen – men de norske trænere var ikke overbevist. Kampen blev sat i gang igen, hvorefter de norske bokse trænere straks smed håndklædet i ringen  

Alle de danske fans jublede højlydt og hyldede deres danske sejrsherre, mens Amre takkede, bukkede og kastede en ‘Ooolééé’ ud til sine mest loyale fans. Reesal Rauf og Norge måtte se sig besejret af en langt bedre Amre Allman. 

Amre hev sin 39. sejr i land i en meget overbevisende sejr.

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: