Amre Allman bokser hovedkampen til Herlev Fight Night 2022

Herlev Fight Night 2022

Det eftertragtet Herlev Fight Night bælte står på spil, når Danmarks største Fight Night ringes i gang lørdag d. 1. oktober 2022 i Herlev Hallen. Der er linet op med et stærk program som byder på flere danske landsholdsboksere og internationale kampe i høj klasse.

Øverst på kransekagen til aftenens største og sidste kamp, går Amre Allman i ringen, hvor han møder den svenske hardhitter Ajet Jusufi.

Amre har aldrig mødt den svenske bokser før, men som vi kender Amre, er han top motiveret og klar til kamp. 

Det er første gang efter corona kom til, at Herlev Fight Night igen bliver afholdt, så Amre er glæder sig naturligvis til kampen. 

Jeg glæder mig til at komme i ringen igen til Herlev Fight Night. Der kommer en masse opbakning, både personlig opbakning, men også generelt til alle de danske boksere. Det er fedt med disse aftener, hvor dansk boksning bliver vist fra sin bedste side.
Amre Allman
Amre Allman bokser hovedkamp til Herlev Fight Night 2022

Udover det stærke program, så er der også stjerner at se i ringen i pausen af Herlev Fight Night når GMG optræder. GMG er mest kendte på TikTok, hvor de har mere end 36 tusinde følgere.

Som ring announcer går den velkendte Ibis Jr. i ringen, som er en af stifterne bag Ghettofactor.

Amres kampsponsor til Herlev Fight Night

Til denne kamp er Amres personlige kampsponsor MunkMassage, som holder Amre ‘top tunet’ frem mod kampen. Amre går i Cryobehandling hos MunkMassage flere gange om ugen, for bl.a. at holde sig skadesfri og i vægt – det kan du læse mere om her.

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: