Caroline og Emil vinder sølv ved DM 2021

Caroline Bøgelund og Emil Frederik Vase debuterede i landets bedste danserække, og vandt sølv i Standard- og Latindans. De unge teenagere er i takt med deres gode præstationer blevet udtaget til ungdomslandsholdet.

Se video i bunden af artiklen.

Caroline og Emil debuterede i landets bedste danserække, hvor de ved DM skulle danse mod de absolut bedste dansere i Danmark.

Weekenden bød på en dag med Latindans og en dag med Standarddans. Dansehallen var begge dage spækket med intens energi, flotte kjoler, mænd i jakkesæt og fokuserede dansere. 

Caroline og Emil dansede sig til sølv i både Standard- og Latindans, og måtte se sig slået af verdensmestrene Markus og Kaya i begge discipliner.
Det var intet mindre end en formidabel weekend for de dedikerede Sportif Atleter, som op til DM har trænet hver dag og flere dage af 10 timer.

Caroline Bøgelund, Mads Friis Lassen og Emil Frederik Vase
Her ses Caroline (venstre) og Emil (højre) med en af deres trænere, Mads Friis Lassen (midten).

To vidt forskellige dage

Lørdag d. 20. november blev der afholdt DM i Latin. Caroline og Emil har aldrig danset bedre og havde en god feeling gennem hele dagen. Alle deres latin danse sad lige i skabet og motivationen og troen blev bygget til resten af Danmarksmesterskaberne.

Om søndagen var det tid til Standarddans. Standard er den dans som de fleres sportsdansere generelt er bedst til, og derfor ventede der endnu en benhård konkurrence, for de to ambitiøse dansere. 
Dagens startede stille og roligt ud. Caroline og Emil havde følelsen af at deres første danse kunne have været bedre, og efter den 1. runde stod de tilbage med en nedtrykt følelse. Kort sagt, så var ingen af dem tilfredse med hvad de havde leveret i 1. runde, og havde brug for at samle sig.

Det blev tid til finalerne. Caroline og Emil var topfokuseret, og havde nogle ting de skulle rette op på. Så ambitiøse og motiverede de er, formåede de at vende hele skuden, og dansede en fremragende finale, som sikrede dem sølvmedaljen for anden dag i træk. 

Stemningen var naturligvis høj, og det blev fejret med smil, grin og mere dans – se videoen nedenfor.

Artiklen fortsætter under videoen…

Udtaget til ungdomslandsholdet

Det er enhver atlets drøm at kunne repræsentere sit land. Den drøm har Caroline og Emil fået opfyldt, da de i takt med deres hårde arbejde og oprykning til Super Star-rækken, er blevet udtaget til ungdomslandsholdet. 

Ungdomslandsholdet bliver udtaget af Dansk Sportdanserforbund, som er det højst rangerede sportdanserforbund i Danmark.

Med landsholdsudtagelsen får Caroline og Emil adgang til nogle flere professionelle ressourcer, og får nu også mulighed for at danse udenlands, hvor de vil arbejde hårdt for at vinde titler.

Tøjet er sponsoreret af…

De to talentfulde dansere havde deres bedste dag på gulvet om lørdagen, hvor der blev danset hurtigt og passioneret i Latin.

Begge dage blev Caroline og Emils tøj sponsoreret af Danmarks bedste dansetøjsskrædder Bressai.

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: