Amre Allman får rematch til Danish Fight Night 2023

Fredag d. 26. maj 2023 bliver Danish Fight Night 2023 skudt i gang i Royal Arena. Her får Amre Allman en længe ventet rematch mod den svenske mester. Husker du hvad der skete sidst?

Danish Fight Night 2023

Det er endelig blevet tid til en ny omgang Danish Fight Night, når det går løs fredag d. 26 maj i Royal Arena. Der ventes nogle store kampe bl.a. fra Oliver Meng og Sarah Mahfoud, men inden da bokses der nogle interessante kampe, blandt andet en længe ventet rematch mellem Amre Allman og Ajet Jusufi.

"Det kan nemlig hermed afsløres, at en af de præliminære kampe før de professionelle kampe bliver en længe ventet rematch i 80-kilo-klassen mellem den danske landsholdsbokser Amre Allman fra Herlev Boxing og den svenske landsholdsbokser Ajet Jusufi fra Fightzone Malmø."
Danish Fight Night logo
Danish Fight Night
på Facebook
Amre Allman vs. Ejet Jusufi Danish Fight Night 2023

Hvad skete der sidst?

Amre Allman (54 kampe) og Ajet Jusufi (50 kampe) mødte hinanden sidst i hovedkampen til Herlev Fight Night 2022.

Hovedkampen ved Herlev Fight Night 2022 mellem Amre og Ajet var prikken over i’et for en god aften. Dog blev kampen stoppet da begge boksere blev diskvalificeret for ikke at følge dommerens ordre. Kampen blev stoppet 15 sekunder før tid, og vakte stor undren hos bokserne og alle tilskuerne.

Det var antiklimaks ikke at se hvem der vandt i 2022, men nu får vi chancen igen, denne gang til Danish Fight Night 2023.

Det bliver intenst. Det bliver vildt. Det bliver glimrende boksning.

Amre melder klar

Sidst Amre var i ringen blev han Danmarksmester for anden gang i hans karriere. Siden da har Amre bl.a. måtte melde afbud til De Nordiske Mesterskaber med en skade.
 
Om offentliggørelsen af Amres kamp på Danish Fight Nights Facebookside skriver Amre: “Vi melder klar”, hvilket er et tegn på at han er klar til at tage revanche mod den svenske mester.
 
“Amre Allman er 28 år og har bokset 53 kampe. Han har vundet to danske mesterskaber gange og er to gange sjællandsk mester samt én gang jysk mester. Han har desuden optrådt på det danske landshold og vundet guld ved seks internationale turneringer.
 
Amre Allman er af tunesisk afstemning, men er født og opvokset i Randers, hvor han også begyndte at bokse i en relativ høj alder i 2016. De seneste år har han dog repræsenteret Herlev Boxing. Han er et hårdtslående og hårdtarbejdende naturtalent, der er kendt for at bokse meget seværdige kampe.” skriver Danish Fight Night om Amre Allman på deres Facebookside.

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: