Akim “Showtime” tager hul på 2022-sæsonen

Akim “Showtime” tager hul på 2022-sæsonnen, når han kæmper ved Low Key-eventen i Odense lørdag d. 26 februar 2022. 

Lørdag d. 26. februar bliver sæsonen sparket i gang for Akim “Showtime”s vedkommende, når han møder William Schmidt i Odense.

Sæsonstarten har ladet vente på sig, men endelig er Akim blevet matchet og kan nu komme i kamp igen. Sidst den talentfulde MMA-fighter var i buret, er ved at være hele otte måneder siden, hvorfor han glæder sig ekstremt meget til at stå ansigt til ansigt med sin direkte modstander.

Akim “Showtime” udtaler følgende: 

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme i buret igen. Sidst jeg var i kamp er omkring otte måneder siden, så det bliver fedt!"
Akim "Showtime"
MMA-kæmper

Som bekendt udøver Akim “Showtime” også Muay Thay, Brailiansk Jui Jitsu og Grappling, ved siden af MMA, hvilket har holdt skarp siden sidst han var i buret. Med 6-7 træningspas om ugen er Akim i god form, men op til kampen på lørdag har han justeret sin træning, så han har de bedste forudsætninger for at hive en sejr med hjem til Herlev.

"Jeg føler jeg har gjort alt det rigtige op til denne kamp. Jeg har tilpasset min træning så jeg er kommet i fightmode"
Akim "Showtime"
MMA-kæmper

Det bliver spændende at se hvordan Akim klarer sig i Odense, når han skal op til hans 2. kamp i MMA-karrieren. Den første vandt han på TKO efter 30 sekunder.´

It’s Showtime baby!

Kontakt Sportif Sports

Er du en atlet som har brug for hjælp?

Sponsorer er for mange atleter en nødvendighed for at nå til tops. Det kan være en meget tidskrævende og udmattende proces at finde sponsorer, hvorfor der er mange atleter som mister modet – det er derfor Sportif Sports er her! Udover branding og hjælp til sociale medier, søger vi aktivt sponsorer på atletens vegne.

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: