Amre Allman er klar til DM 2021

D. 27-28. november skal Amre Allman bokse DM 2021 i Gilleleje. Han kæmper for anden gang i træk i en vægklasse over sin normale, og venter altså nu en semifinale og en evt. finale som Cruiservægter. I Amres seneste kamp kastede Norge håndklædet i ringen i 1. runde – Se hele kampen i bunden af artiklen.

Amre Allman går ind til Danmarksmesterskaberne 2021 i absolut topform. Han er indstillet på at vinde DM-titlen tilbage. 

I hans seneste kamp nåede han at bokse små 3 minutter, før at det norske ringhjørne måtte kaste håndklædet i ringen og give op.

Det blev til en sikker landsholdssejr i 1. runde, som også smittede af på alle Amres familie, venner og fans.
Se hvordan det så ud efter håndklædet blev smidt i ringen i videoen nedenfor:

Artiklen fortsætter under videoen

Sværvægt for anden kamp i træk

Amre har tidligere vist at han er en frygtløs atlet, som ikke er bange for at blive udfordret. Den danske landsholdsbokser rykker for anden kamp i træk op i Cruiservægt, for at bokse mod en matchende modstander. Der var ingen modstandere til Amre i Let Sværvægt (80kg).

Det betyder altså at Amre skal i ringen og bokse en semifinale og evt. finale mod boksere som i bedste kampform er 6kg tungere end ham selv.

"De er store, men jeg må bokse smart"

Fredag d. 26 november blev der trukket lod, blandt de fire semifinalister i Cruiservægt, og Amre skal op i mod hans landsholdskammerat Daniel Nkole. Den danske landsholdsbokser har en klar plan for hvordan han vil slå sine modstandere og vinde DM-titlen tilbage. 

“De er store, men jeg må bokse smart”

Så simpelt kan det siges. Amre svarer direkte, da han blev spurgt ind til hvordan han skulle vinde over de tungere modstandere.
Amre afslører ikke hans gameplan, men hans svar tyder på at han er top fokuseret.

Bokse smart var netop også hvad Amre gjorde mod den to meter høje og 86kg tunge norske modstander i den seneste landskamp mellem Danmark og Norge.

Se hele kamp her:

Køb din DM-billet her og støt Amre Allman.

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: