Amres sidste kamp i 2021

Amre Allman møder den bulgarske mester i årets sidst landskamp. Landskampen finder sted d. 11. december i Vejle. 2021 har budt på mange op- og nedture, men flest opture.

Amre sejr 2021

Amre Allman skal i ringen for Danmark hvor han møder den bulgarske mester i let sværvægt, 80kg, når de står face-to-face i Rosborghallen i Vejle.
For Amre har det været et 2021 med op- og nedture – flest opture – hvor han nu stræber efter at afslutte året med et brag. 

På det personlige plan har der været mange fantastiske stunder i 2021 for Allman. I løbet af året er den danske landsholdsbokser blevet gift, haft sin mor med ved ringside for første gang, samlet flere tusinde kroner ind til velgørenhed og deler nu også de røde og hvide farver med hans gode ven og kollega Zaidoon Farhan, som får dansk landsholdsdebut d. 11. december.

På det sportslige plan har året været en opadgående udviklingskurve for Amre, hvor han har holdt sig skadesfri, udviklet sin boksning og fået styrket sine teknikker. Hvis der har været de mindste skavanker har FixYou Spors Clinic taget sig af ham, for at gøre leddene mere fleksible, som også kunne ses i hans seneste landskamp hvor han bankede Norge til plukfisk.

Shadow boxing Amre Allmand

Aflsut 2021 med en sejr

D. 11 december går Amre i ringen for sidste gang i år, når han bokser for Danmark mod Bulgarien. Her venter der Amre en hård udfordring, når han skal møde den bulgarske let sværvægtsmester, som også har deltaget ved EM og VM. 

Ser man bort fra nedturen ved DM, har Amre haft sig noget af en afslutning på året. Siden september er Amre blevet Sjællandsmester, vundet den internationale HSK Box Cup og smadret sin norske rival i 1. runde.

Nu handler det om at sætte et stort punktum på 2021, og det kan han gøre med en sejr i weekenden.

Kender du din modstander?
“Jeg kender hans cubanske trænere, dem har jeg mødt i Stranja” smiler Amre.

Bokser han så som en cubaner?
“Ja, lige præcis. Så nu må vi se hvem der har den bedste cubanske stil” fortsætter Amre, med et glimt i øjet.

Har du studeret din modstander?
“Fra top til tå.” fortæller Amre med et seriøst udtryk. Det er tydeligt at denne kamp betyder meget for Amre, så han kan løbe ind i 2022 med en sejr i handskerne.

Hvis du vil støtte Amre fra sidelinjen kan man købe billetter til kampen her eller se kampen live på Sport Live.

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: