VM gik over al forventning for Caroline og Emil

Flot VM i Bremen

Caroline Bøgelund og Emil Frederik Vase var for første gang med til WDSF VM for U16 i Latin. Verdensmesterskaberne blev afholdt i Bremen, Tyskland, hvor der var 66 deltagende par. 

Caroline og Emil var et af de to par som repræsenterede Danmark til VM. Det var en benhård danseturnering, hvor de mødte de bedste af de bedste jævnaldrende dansere. 

Det unge dansepar gik ind til turneringen med højt humør og var indstillet på at suge al den erfaring til sig som de kunne, og nyde hele oplevelsen af at være til et VM.

På sidelinjen havde Caroline og Emil selvfølgelig sine støttende familier med sig, som flagede for dem hele turneringen igennem. Derudover havde de også deres træner Bjørn Bitsch med sig, som støttede dem med gode råd hele dagen igennem. Bjørn Bitsch må siges at være toprutineret, eftersom han med hans partner Ashli Williamson har vundet WDSF VM i ti-dans i 10 år i træk, hvilket også har skrevet trænerparret ind i den danske og internationale dansehistorie.

Det gik over al forventning

VM i Latin foregår sådan at der bliver danset en første runde, 2. runde, kvartfinaler, semi- og finale. Turneringen igennem bliver danseparrene elimineret, hvor man til sidst står med en vinder.

Caroline og Emils forventninger til VM var at de ville få en god oplevelse, nyde dansene og se sig på gulvet med nogle af verdens bedst jævnaldrende dansere. Det var vigtigt for Emil og Caroline, at de holdte fokus på deres dans og mindre på deres placering.

Efter første runde blev ca. halvdelen af parrene sendt direkte videre til 2. runde, mens de resterende blev sendt i om-dans. Caroline og Emil blev sendt i om-dans sammen med 28 andre par og dansede sig overraskende videre til 2. runde. 

Selvom Caroline og Emil dansede superflot og gav den fuld gas, blev 2. runde endestationen for det danske par, hvilket gav dem en placering på 40-44 ud af 66 dansepar. Placeringen var over al forventning, hvilket glædede Caroline og Emil rigtig meget!
Udover den flotte placering, havde de det også sjovt på gulvet og fik sig noget af en oplevelse.

Tøjet er sponsoreret af...

Bressai – In The Spotlight.

Bressai er kendt som Danmarks bedste dansetøjsskrædder. De har mere end 20 års erfaring, og har repræsenteret utallige dansere som er endt på toppen af podiet.

Simone Hansen, som er ejer af Bressai, har butik ude i Haslev, hvor det er muligt at komme ud og designe sit eget dansetøj – alt fra hver en pyntesten til det færdige udtryk. Alle designs er håndlavet med høj fokus på kvalitet.

Du kan se mere til Bressai her.

Er du en atlet som har brug for hjælp?

Kontakt Sportif Sports

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: