Sidste dans inden VM kvalifikation

Lørdag d. 26 februar skal Emil og Caroline på gulvet en sidste gang, inden den står på VM kvalifikation.

Emil og Caroline skal danse VM kvalifikatio

En sidste dans inden VM kvalifikation

Lørdag d. 26 februar drager Emil Frederik Vase og Caroline Bøgelund mod Sakskøbing, hvor de danser for at forbedre sin placering på ranglisten i Standarddans. De unge dansere danser om point til den danske rangliste, hvor de sidste år endte som nr. 3 i deres aldersgruppe.

Dette bliver sidste gang Emil og Caroline skal på gulvet inden de d. 19. marts danser for at komme med til verdensmesterskaberne. Hvis de til marts ender i top 2, så betyder det også at de skal med til VM, hvilket er kæmpe stort for de to teenagere.

Artiklen fortsætter under videoen…

I slutningen af 2021 blev Emil og Caroline udtaget til landsholdet. Det gjorde de bl.a. på baggrund af et meget flot DM, hvor de hev to sølvmedaljer med hjem.

Med deres udtagelse til ungdomslandsholdet, er det blevet muligt at komme med til de helt store internationale turneringer, såsom VM, som de kan kvalificere sig til d. 19. marts.

Til marts er der meget på spil!

…men først venter der en dans i Sakskøbing, inden den står på kvalifikation til verdensmesterskaberne.

Kontakt Sportif Sports

Er du en atlet som har brug for hjælp?

Sponsorer er for mange atleter en nødvendighed for at nå til tops. Det kan være en meget tidskrævende og udmattende proces at finde sponsorer, hvorfor der er mange atleter som mister modet – det er derfor Sportif Sports er her! Udover branding og hjælp til sociale medier, søger vi aktivt sponsorer på atletens vegne.

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Kan du lide hvad du læste? DEL OPSLAGET PÅ: